De Mersjant in Tilburg

Op een terrein tussen de Piushaven en het centrum van Tilburg hebben we iets meer dan een jaar geleden alle bestaande bebouwingen gesloopt en gesaneerd, waarna Burgt bouw kon starten met de bouw op dit terrein. Nu in de laatste fase zijn wij gestart met de inrichting. Een mooi totaal pakket van onze werkzaamheden!

Nadat we met Visser Hoogeloon de sloop hebben afgerond, heeft Visser Milieu diverse soorten saneringen mogen uitvoeren, waaronder een oliesanering en een grondwatersanering.

Daarna hebben we de bouwput voor de bouw van 67 appartementen klaar gelegd, waarna we alvast gestart zijn met het aanbrengen van de infiltratiekratten. Dit omdat de ruimte op een later tijdstip in de bouwperiode zeer krap was.

Nadat de funderingen gestort zijn hebben we de complete terrein riolering aangebracht. Zowel  het hemelwater wat in de kratten terecht komt als de vuilwater rioleringen van alle appartementen.

Hierna kon Burgtbouw aan de slag. Eenmaal aangekomen in de laatste fase zijn we gestart met de inrichting van het terrein. Hiervoor hebben we alle bestrating aangebracht.

Aan de twee zijde van het complex hebben we een parkeerterrein aangelegd. De binnentuinen hebben we voorzien van tegels van 100x100x6 met stroken van waalformaat betonstenen.

Een mooi project waar we trots op zijn en waar alle werkzaamheden die wij verzorgen mooi samen vielen!