Golfplaten

Sinds de jaren 60 is er veel gebruik gemaakt van asbest in bouwmateriaal. Een van de meest populaire toepassingen van asbest zijn de golfplaten. Hierbij gaat het vaak over de golfplaten op stallen en schuren die gebruikt worden voor de landbouw. In de platen kan asbest verwerkt zitten als ze ouder zijn dan 1993. Daarna werd het gebruik van asbest in daken verboden.

Normaal gesproken is het niet mogelijk dat asbestvezels vrijkomen. Echter, als de golfplaten op een of andere manier aangetast zijn is het wel mogelijk dat er asbest vrijkomt. Dit kan gevaarlijk zijn voor mensen.

Door de vele toepassingen van asbest wordt er bij elke klus een specifieke aanpak gevraagd. Visser Milieu bevat de kennis en expertise om op een vakkundige en veilige manier uw dak asbestvrij te maken. Visser Milieu verzorgt een juiste voorbereiding voor elke klus.

Een onderdeel daarvan is het asbesthoudend gebied opgeruimd te houden en afzetten met lint zodat we op de meest efficiënte manier de golfplaten veilig en snel kunnen verwijderen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

na verwijdering golfplaten
voor verwijdering golfplaten