Knijperwagen

Heeft u wel eens van een knijperwagen gehoord? Dit is een vrachtwagen die beschikt over een autolaadkraan met grijpbak.

De wagen is zelf-ladend en er hoeven dus geen kranen of shovels aan te pas komen om de vrachtwagen te laden. Maar dat is niet het enige voordeel!

  • De knijperwagen verricht zijn werkzaamheden en is daarna meteen weer weg en zorgt hiermee voor zo min mogelijk overlast. Hierbij maakt hij gebruik van zijn zwaailampen en flitsverlichting om te zorgen voor extra veiligheid.
  • Ook maakt hij geen gebruik van een container die langere tijd op een bepaalde plek staat en eventueel kan zorgen voor overlast.
  • De auto kan in principe alles vervoeren en is geschikt voor allerlei materialen. Hij kan verschillende maten containers vervoeren en is mede hierdoor zeer veelzijdig.

Snoeiafval?

Geen probleem!

Onze knijperwagen laadt hopen snoeiafval of groenafval tot wel 45 m3 per vracht in no time.

Puin en grond?

Geen probleem!

De knijperwagen neemt per keer een vracht van 18 m3 puin of grond van u af, zonder dat u met schop, shovel of kraantje aan de gang hoeft te gaan. Het wordt daarna netjes verzorgd achtergelaten.

Een groot voordeel van de knijperwagen is dat zij het groen en zand over de schutting heen kan knijpen, waardoor men het niet hoeft te verkleinen en door een poortje hoeft te transporteren.

Woning- en wegenbouw?

Geen probleem!

Ook hiervoor is de knijperwagen zeer geschikt. De knijperwagen beschikt over verschillende accessoires zoals een stenenklem of andere aanbouw accessoires. Hierdoor is hij zeer geschikt voor het brengen, verplaatsen en uitventen van pakken stenen, big bags, stelconplaten en meer. Waar de ruimte snel gering is voor een grote stenentrainer, is onze knijperwagen flexibel.

Ook voor het verplaatsen van losse materialen zoals steigers en dergelijke is de wagen zeer geschikt. En wist u dat wij ieder jaar met Kerst verschillende kerstbomen plaatsen met onze knijperwagen?

Naast al deze praktische voorbeelden, zoals niet zelf de containers hoeven laden en geen container die in de weg staat, kan een knijperwagen ook financieel interessant zijn!

Heeft u een knijperwagen nodig voor een bepaald project? Of bent u met uw bedrijf op zoek naar meer mogelijkheden?

Dan bent u bij Visser Hoogeloon aan het juiste adres. Onze knijperwagen inclusief chauffeur is te huur tegen aantrekkelijke tarieven.