Frans

Frans is 58 jaar, komt uit Liessel en is vader van drie kinderen. Hij werkt 30 jaar in de grond-, water en wegenbouw. Heeft tussentijds in verschillende fabrieken gewerkt, maar is toch weer terug gegaan naar zijn passie, namelijk het maken van grondwerk. Dit doet hij sinds 2,5 jaar met volle tevredenheid bij Visser Hoogeloon.

Frans is als grondwerker verantwoordelijk voor een groot scala aan grond- en graafwerkzaamheden. ‘Je voert verschillende werkzaamheden uit met de hand of met machines zoals een trilplaat of laser. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld het graven en weer vlak maken van sleuven om onder andere leidingen in te verwerken en het inmeten van de hoogte van de gleuf, voor het leggen van de rioolbuizen’.

‘Het is heel plezierig werken bij Visser Hoogeloon. De variatie is leuk. Het is nooit hetzelfde en het is ook improviseren. Dit doe ik dan samen met collega’s. Door met elkaar te overleggen en samen een plan te maken hoe we het beste aan de slag kunnen gaan, komen we heel ver’.

‘Je moet het toch samen maken. Zoals hier ook in Hapert’. In Hapert is Frans op dit moment bezig met het leggen van een riool rondom een toekomstig bedrijfspand met zijn collega Mark die de kraan bedient. ‘De machinist helpt ook een handje mee en daardoor kunnen we samen de grote buizen erin leggen.’ Frans is erg te spreken over zijn collega’s. ‘Het is een fijn team om in te werken’.

Frans vind de juiste mensen om zich heen hebben ook erg belangrijk in het werk. Hij wil zich dan ook graag inzetten om ons team uit te breiden met de juiste mensen. Het was dan ook zijn idee om op deze manier te delen dat het leuk werken is bij Visser, dat we leuke en mooie projecten hebben waar je echte uitdaging in kunt vinden, dat we op zoek zijn naar echte vakmensen en dat de koffie altijd klaar staat voor mensen die eens vrijblijvend willen komen praten over een leuke uitdaging bij ons familiebedrijf.

Hij beschrijft dit dan ook als volgt:

‘We zijn met z’n allen een hecht, gemoedelijk, professioneel hard werkend team. Wie wil ons helpen en met ons lachen en werken om het bedrijf naar de top te brengen? U zult er geen spijt van krijgen. Kom en solliciteer nu!’

Duidelijke woorden, waar wij niks aan hebben toe te voegen!

Op de vraag wat zijn favoriete project is antwoord hij met een zeer recent project; de Bloemenpoort. ‘Dit is een project waar ik bezig kan zijn van A tot Z. Ik vind het leuk om de vorderingen te zien. Ik documenteer alles wat we gemaakt hebben, maak er goede foto’s van, zodat we altijd nog kunnen terugkijken op het project hoe iets gemaakt is.’

Onze Frans is een echte vakman, die samen met zijn teamgenoten hard werkt om van ons mooie familiebedrijf een nóg mooier bedrijf te maken. Ben jij ook zo’n vakman? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk op onze vacaturepagina voor de volgende vacatures; klik hier!