Bodemsanering

Ook voor sanering van vervuilde grond kunt u bij Visser Milieu terecht.

Visser Milieu B.V. voert conform de BRL 7000 protocol 7001 de bodemsanering uit en voert hierbij de verontreinigde grond af naar een erkend verwerker. Hierbij wordt de milieukundige begeleiding uitgevoerd door een onafhankelijk bodemonderzoeksbureau gecertificeerd conform de BRL 6000. Zo zorgen wij dat er op een verantwoorde manier wordt gesaneerd, voorzien van de benodigde certificaten.

Uitvoering sanering

Voor het uitvoeren van saneringen is het materieel voorzien van overdrukcabines met daarin filters om zo schadelijke stoffen te filteren.

Doordat ons materieel en medewerkers aan de eisen voldoen voor bodemsanering / grondsanering zijn we flexibel in het uitvoeren van deze werkzaamheden.

We voeren bodemsaneringen indien mogelijk uit met een graafmachine met draaikantelstuk. Daardoor kan er zeer nauwkeurig worden gegraven dat er zo min mogelijk schone grond wordt afgevoerd. Hieruit volgt kostenbesparing voor onze klanten.

Traject

Wij als Visser Milieu B.V. kunnen u ondersteunen bij het gehele proces van bodemonderzoek tot verzorgen van de vergunningen tot en met de oplevering van de bodemsanering (BRL7000).

Voor vragen kunt u contact op nemen met Wilma van der Heijden of Joris Visser.