Bodemsanering

Om u nog beter bij te kunnen staan in de hedendaagse milieu-bodem problematiek zijn wij gecertificeerd volgens:

  • BRL 7000: werken met vervuilde grond met protocol 7001 en 7004
  • BRL 7500: bewerken van verontreinigde grond en baggerspecie met protocol 7510

Zodra er sprake is van verontreinigde grond is er een speciale aanpak vereist. Bij Visser Hoogeloon B.V. bent u hiervoor aan het juiste adres.

Onze DLP-er begeleidt de projecten en wordt bijgestaan door vakkundige en gekeurde collega’s waarbij wij zorgen voor het inzetten van een kraan met overdrukcabine en een decontaminatie-unit. Ook het afvoeren van de grond naar de hiervoor aangewezen locatie wordt door ons verzorgd.

Visser Hoogeloon B.V. kan klanten bijstaan het verzorgen van de benodigde vergunningen en meldingen.

BRL 7000

  •  Werken met vervuilde grond met protocol 7001 en 7004

Visser Hoogeloon B.V. voert conform de BRL 7000 protocol 7001 de bodemsanering uit en voert hierbij de verontreinigde grond af naar een erkend verwerker. Hierbij wordt de milieukundige begeleiding uitgevoerd door een onafhankelijk bodemonderzoeksbureau gecertificeerd conform de BRL 6000. Zo zorgen wij dat er op een verantwoorde manier wordt gesaneerd, voorzien van de benodigde certificaten.

BRL 7500

  • Bewerken van verontreinigde grond en baggerspecie protocol 7510

Hierbij mag Visser Hoogeloon BV grond reinigen op locatie door middel van droog zeven. Dit is vooral geschikt voor het uitzeven van asbest stukjes uit grond. Hierbij wordt de grond gezeefd en worden de asbest deeltjes door Visser Milieu B.V. uit de grove delen geraapt.

Traject

Wij als Visser Hoogeloon B.V. kunnen u ondersteunen bij het gehele proces van bodemonderzoek tot verzorgen van de vergunningen tot en met de oplevering van de bodemsanering (BRL7000) en het zeven van grond met asbest op locatie (BRL7500).

Voor vragen kunt u contact op nemen met Joris Visser, telefonisch bereikbaar op 0497 681531.