Bodemsanering

Om u nog beter bij te kunnen staan in de hedendaagse milieu-bodem problematiek zijn wij gecertificeerd volgens:

  • BRL 7000: werken met vervuilde grond met protocol 7001 en 7004

Zodra er sprake is van verontreinigde grond is er een speciale aanpak vereist. Bij Visser Milieu B.V. bent u hiervoor aan het juiste adres.

Onze DLP-er begeleidt de projecten en wordt bijgestaan door vakkundige en gekeurde collega’s waarbij wij zorgen voor het inzetten van een kraan met overdrukcabine en een decontaminatie-unit. Ook het afvoeren van de grond naar de hiervoor aangewezen locatie wordt door ons verzorgd.

Visser Milieu B.V. kan klanten bijstaan het verzorgen van de benodigde vergunningen en meldingen.

BRL 7000

  •  Werken met vervuilde grond met protocol 7001 en 7004

Visser Milieu B.V. voert conform de BRL 7000 protocol 7001 de bodemsanering uit en voert hierbij de verontreinigde grond af naar een erkend verwerker. Hierbij wordt de milieukundige begeleiding uitgevoerd door een onafhankelijk bodemonderzoeksbureau gecertificeerd conform de BRL 6000. Zo zorgen wij dat er op een verantwoorde manier wordt gesaneerd, voorzien van de benodigde certificaten.

Traject

Wij als Visser Milieu B.V. kunnen u ondersteunen bij het gehele proces van bodemonderzoek tot verzorgen van de vergunningen tot en met de oplevering van de bodemsanering (BRL7000).

Neem gerust contact op met Wilma voor meer informatie.

Subsidie regeling

Op initiatief van de Rijksoverheid is een bedrijvenregeling tot stand gekomen om bedrijven financieel te ondersteunen bij de sanering van een bodemverontreiniging op hun perceel. Deze regeling geldt tot 1 januari 2024. Bedrijven kunnen dus uiterlijk eind 2023 een aanvraag voor een bijdrage indienen. Overweegt een bedrijf te verhuizen of het eigendom over te dragen, te verkopen of te beëindigen, dan is de Bedrijvenregeling nu bijzonder interessant.

Meer informatie is te vinden op de website van bodembeheer Nederland: https://www.bodembeheernederland.nl/subsidies/