Job Kennis

Job is begonnen als zaterdaghulp, doorgestroomd als mini-graver machinist en gaat zich nu inzetten als maatvoerder, tekenaar en medewerker grondbank.

‘Ik ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen met een bijbaantje bij Wintermans en vanuit daar mijn opleiding Machinist grondverzet gestart die ik nu bijna heb afgerond. Mijn functie op dit moment is het inmeten en uitzetten van projecten, ik ben DLP’er en hopelijk snel R-DLP. En daarnaast ben ik medewerker van de grondbank.’ Een DLP’er is een Deskundig Leidinggevend Persoon.
Bij het werken in verontreinigende grond is de aanwezigheid en inzet van een DLP’er verplicht of bij een zwaardere veiligheidsklasse een R-DLP’er. Inmiddels kan Job zich ook een R-DLP’er noemen, want hij is geslaagd voor zijn R-DLP examen!

Job in 2021 met de total station.

Als er met Job gesproken wordt over het werkgeluk wat hij ervaart hoeft hij niet lang na te denken:  ‘Het samenwerken met de collega’s en de afwisseling van binnen en buiten werken, dat zorg voor mij voor werkgeluk’. De leukste herinnering van Job is dan ook geen specifieke herinnering, maar hij  vertelt dat hij het altijd gezellig vindt om samen te werken met zijn collega’s.

‘Ik ben Visser Hoogeloon dankbaar dat ik na mijn ongeluk de kans heb gekregen om toch door te gaan in het bedrijf. Ik heb nu mijn draai weer gevonden en ga met plezier naar het werk!’

Job in 2018 op de minigraver.

Oktober 2021