Verbouwing van de Kattendans in Bergeijk

De Kattendans in Bergeijk is vele maanden gesloten geweest vanwege een grootschalige verbouwing. Wij hebben hiervan enkele sloopwerkzaamheden uitgevoerd waarna we zijn begonnen met het grondwerk voor de uitbreiding van het pand en hebben het pand voorzien van de riolering.

In opdracht van Bouwbedrijf Moeskops hebben we een aantal sloopwerkzaamheden uit mogen voeren bij het pand van theater de Kattendans. Hierna is het gebouw aan twee zijden uitgebreid.

Na de afronding van het grondwerk hiervan, zijn we gestart met de aanleg van de nieuwe terreinrioleringen.

Deze bestaat uit

  • een vuilwaterriolering
  • een infiltratie riolering

Deze is helemaal rondom het gebouw aangebracht.

Bij normale weersomstandigheden zal het water grotendeels terug de grond in zakken. Tijdens hevige stortbuien zal de overstort voorziening die we aan hebben gelegd benut worden. Het water zal dan bovengronds over het naastgelegen evenemententerrein stromen.

Tijdens de uitvoering van het project hebben we van de gemeente Bergeijk de opdracht gekregen om het gebied rond te Kattendans her in te richten.

Een mooi project waar onder andere een entree van Schellevis tegels, voetgangers paden van gebakken stenen, een 12 tal extra parkeervakken en water passerende bestrating rondom bomen aangebracht is.