Sluisdijk Helmond

In Helmond worden momenteel de volkstuinen van stichting 1e Helmondse volkstuinen complex opgeknapt. Hiervoor hebben we een grondlaag aangebracht op de aanwezige grond.

Er is circa 10.000 m3 grond en zand verwerkt op de locatie en op het huidige maaiveld aangebracht.

Voordat deze laag aangebracht is hebben we, met behulp van de GPS besturing op de graafmachine, het huidige maaiveld in profiel gelegd. Hierdoor kan de dikte van de leeflaag gegarandeerd worden.

Tevens hebben we in opdracht van de gemeente Helmond op het terrein een ringleiding aangebracht voor beregening en diverse kabels. Na het aanbrengen van de leeflaag zijn we verder gegaan met het grondwerk voor de nieuwe bestratingen, welke we de komende tijd aan gaan brengen.

De missie van Visser Hoogeloon is het ontzorgen van de klant en het opbouwen van een langdurige relatie waarbij u kunt vertrouwen op kwaliteit, flexibiliteit en daadkracht bij gemaakte afspraken.

Visser Hoogeloon is een betrokken bedrijf waar met passie gewerkt wordt. Er wordt ontwikkeld en vernieuwd. Het is een betrouwbaar partner, waarbij kwaliteit voorop staat!