Sloopwerkzaamheden de Kei in Reusel

Op de plek waar eerst Cultureel Centrum De Kei stond, komt een multifunctionele accommodatie, kortweg een MFA. In het nieuwe gebouw is naast het theater ook ruimte voor (extra) cultuur, welzijn, buitenschoolse educatie en zorg. Maar eerst moet het oude gebouw gesloopt worden. Aan ons deze eer.

We zijn de sloop gestart met het strippen van het gebouw. Dat wil zeggen: alles wat er vanbinnen uitgesloopt kon worden, is er ook uitgesloopt. Denk aan vloerbekleding, gordijnen en plafondplaten. Er wordt gekeken welke producten en materialen hergebruikt kunnen worden en het overige afval wordt gescheiden afgevoerd.

Hierna kon het machinaal slopen van start.

De allereerste sloopwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Wethouder Peter van de Noort, onder begeleiding van onze machinist Maurice. Daarna zijn we van start gegaan met de totaalsloop van cultureel centrum de Kei in Reusel.

Beetje bij beetje wordt het gebouw steeds kleiner.

De missie van Visser Hoogeloon is het ontzorgen van de klant en het opbouwen van een langdurige relatie waarbij u kunt vertrouwen op kwaliteit, flexibiliteit en daadkracht bij gemaakte afspraken.

Visser Hoogeloon is een betrokken bedrijf waar met passie gewerkt wordt. Er wordt ontwikkeld en vernieuwd. Het is een betrouwbaar partner, waarbij kwaliteit voorop staat!