Hilde

Hilde is 33 jaar, komt uit Eindhoven en is één van de vaste gezichten op kantoor bij Visser Hoogeloon. Via een oud-collega is ze bij Visser Hoogeloon terecht gekomen op de planning.

Ze heeft laatst een switch gemaakt van planner naar een administratieve functie.

Hilde houdt zich o.a. bezig met de facturering en het ondersteunen van haar collega’s op alle gebieden. Ze zorgt er overigens ook voor dat haar collega’s in de pauze kunnen genieten van een lekker bakje koffie. ‘Ook belangrijk!’, aldus Hilde. ‘Ik vind het fijn om voor mijn collega’s klaar te staan.’

Op dit moment zijn wij op zoek naar een leuke collega voor o.a. Hilde. zij vertelt over de werksfeer en hoe het is om te werken bij Visser Hoogeloon.

Als haar gevraagd wordt wat ze zo leuk vind aan het werken bij Visser hoeft ze niet na te denken en begint enthousiast te vertellen; ‘Je wordt gewoon heel erg gewaardeerd! Het is een fijn bedrijf met leuke collega’s. Je bent geen nummertje. Het is een hechte groep mensen waar je in terecht komt.’

‘Ook hebben we regelmatig leuke uitstapjes. Zoals het bouwvak indrinken, de kerstborrel en personeelsdagen. Vorig jaar hebben we nog een personeelsdag gehad en een onderdeel daarvan was een team building activiteit. Dat vond ik erg leuk om te doen samen met mijn collega’s’.

Waar Hilde ook trots op is, is het werken als vrouw in toch wel een mannenwereld. 1 op de 10 werknemers is maar vrouw in deze sector. ‘Het is toch een beetje een mannenwereldje. Ik vind het fijn dat ze me accepteren. Ik ben er trots op dat ik als vrouw zoveel gedaan krijg in deze sector.’

Ze doet met haar interesse voor rijdend getuig ook niet onder voor een (mannelijk) collega. ‘Als er een mooie vrachtwagen de werf op komt rijden, dan sta ik ook echt met mijn neus tegen het raam!’.

Hilde is een gewaardeerd collega. Als haar wordt gevraagd waar ze trots op is, is dat dan ook een momentje waar haar collega’s deze waardering aan haar laten zien. Een aantal jaar terug hebben onze werknemers een bosje rozen gekregen voor Valentijnsdag, als blijk van waardering. Nu heeft niet iedereen dit bosje mee naar het thuisfront genomen, want veel van deze bosjes bleven achter bij Hilde achter de balie. Uiteindelijk kon ze die dag met een auto vol met rozen naar huis. ‘Een leuk moment om aan terug te denken!’.